top of page
Taiteenpsykologi.jpg

Taiteenpsykologia

Pidän taiteenpsykologian vastaanottoani Helsingin Töölössä, mutta minut tavoittaa myös etänä

 

Olen pätevöitynyt vuonna 2021 myös psykoterapeutiksi. Minulla on omakohtaisia kokemuksia taiteen alalta esiintyvänä pianistina. Nämä kokemukset ovat siivittäneet kiinnostuneisuuttani työskennellä juuri taiteilijoiden parissa.

Psykologin palvelut taiteilijoille Helsingissä

& ympäri Suomen etänä

 

Taiteenpsykologin vastaanotto

Olipa kyseessä iso tai pieni huoli, taiteenpsykologin vastaanotolla voimme yhdessä pohtia tilanteeseesi helpotusta. Voimme sopia tilanteestasi ja tarpeestasi riippuen yksittäisestä ajasta akuutin huolen hetkelle tai pidemmästä yhteisestä työskentelystä joko viikoittain tai harvemmin.

Psykoterapia

Olen nuorten ja aikuisten integratiivinen psykoterapeutti. Integratiivinen psykoterapia ei ole yhtenäinen teoriasuuntaus vaan siinä painotetaan eri psykoterapiasuuntauksille yhteisiä muutosta tuottavia tekijöitä. Kyseessä on enemmän integratiivinen, avoin ja joustava, työskentelyote, joka perustuu laaja-alaiseen teoreettiseen tietämykseen.

 

Asiakkaiden elämänhistoria, elämäntilanne ja terapialle asetetut tavoitteet ovat aina yksilöllisiä, joten on luonnollista, että psykoterapiakin rakentuu kunkin asiakkaan omia tarpeita vastaavaksi. Psykoterapiassa huomioidaan aina terapiamenetelmien teoreettinen perusteltavuus.

 

Potentiaalinen virittäminen

 

Tavoitteena on tukea ja kehittää taiteilijan niin hyvinvointia kuin täyden potentiaalin vapautumistakin. Nykyään yhä useampi taiteilija hakee tukea esiintymistilanteisiin tai luovuuden prosessiin. Onnistumisen eväitä lähdetään rakentamaan niin voimavaroja vahvistaen, vahvuuksia tukien kuin myös tavoitteita kirkastaen. Kaiken keskiössä on aina itsetuntemuksen ja itsesäätelytaitojen kehittäminen, jolloin esimerkiksi esiintymistilanteessa on luontevampaa toteuttaa se, mitä on harjoitellut.

Kuinka voisin olla juuri Sinulle avuksi?

MIELENMAA

Psykologi - psykoterapeutti Jaana Blom

 

Urheilijoiden ja taiteilijoiden vastaanotto Helsingin Töölössä www.utha.fi


Etävastaanotto erikseen sovittaessa.

Ota yhteyttä sähköpostitse

mielenmaa_logo_pieni.png

Seuraa minua somessa

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page