top of page
_MG_3391_edited.jpg

Nykyinen työnkuvani

Olen toiminut itsenäisenä ammatinharjoittajana jo vuodesta 2008. Työnkuvaani kuuluu tällä hetkellä vastaanottotyötä psyykkisenä valmentajana, kliinisenä urheilu- ja taidepsykologina, psykoterapeuttina ja musiikkiterapeuttina. Toimin yksilöurheilijoiden, joukkueiden, valmentajien ja eri alojen taitelijoiden parissa.

Teen yhteistyötä UTHAn (urheilijoiden ja taiteilijoiden ja huippusuorituksen parissa työskentelevien henkisen hyvinvoinnin ja terveyden asema) kanssa, jossa vastaanottotyön lisäksi teemme alan kehittämis- ja koulutustyötä.
www.utha.fi

Toimin myös yhteistyökouluttajana Fysioline Academy of Finlandin (FAF) kanssa, jossa koulutan personal trainer -opiskelijoita elämäntapamuutosten psykologisesta ohjaamisesta.


Mielen moninaiset ilmiöt kiehtovat minua aina vaan olipa kyse sitten työ- tai vapaa-ajasta, ja minut löytääkin usein kirjojen äärelle uppoutuneena. Olen myös kirjoittanut artikkelin urheilijan vaativuudesta, joka on tällä hetkellä teknisessä toimituksessa.

  • Facebook
  • Instagram

 Asiantuntijana mediassa

Olin vuonna 2022 mukana Revenge body with Martina Aitolehti -tuotannossa urheilupsykologina. Ohjelman nimi voi hämätä, mutta kyseessä on ohjelma, jossa tuetaan elämäntapamuutosprosesseja liikkeelle lämminhenkisellä ja kannustavalla otteella. Olipa jännittävää, mutta kovin opettavaista olla tässä mukana!

Olen saanut olla vierailevana asiantuntijana myös podcasteissa ja haastateltavana lehtijulkaisuissa ja radiossa.

Työhistoriani

Minut on aina löytänyt työstä ihmisten parista. 
Opiskeluvuosinani toimin pianonsoitonopettajana, musiikkiopiston säestäjänä ja koulunkäyntiavustajana.
Valmistumiseni myötä toimin psykologina Helsingin kaupungilla. Toimin ensin perheoikeudellisessa yksikössä, jossa työskentelin osana sosiaalityön huoltoriitoihin erikoistunutta selvitystyöryhmää. Päävastuullani oli lasten kuuleminen ja tuon työn kehittäminen lapsen oikeuksien ja hyvinvoinnin tukemisen näkökulmasta. Tämän jälkeen toimin perheneuvolassa, jossa pääpaino oli vanhempien tukemisessa kasvatuksellisesti haastavissa tilanteissa. 

Koska mielenkiintoni kohteet olivat hyvin laajat psykologin työn lisäksi, päädyin jatkamaan puhtaasti ammatinharjoittajana. Olinhan jo valmistumiseni myötä toiminut musiikkiterapeuttina vakituisen päivätyöni rinnalla. Siirryttyäni kokopäiväiseksi ammatinharjoittajaksi, pystyin paremmin yhdistelemään kehittyvää osaamistani psykologian, musiikin ja urheilun osalta. 

OTA YHTEYTTÄ

MIELENMAA

Kuinka voisin olla juuri Sinulle avuksi?

Jaana Blom

Musiikkiterapia vastaanotto Helsingin Sörnäisissä. 
Urheilijoiden ja taiteilijoiden vastaanotto Helsingin Töölössä www.utha.fi
Etävastaanotto erikseen sovittaessa.

Email

mielenmaa_logo_pieni.png

Some

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page